Barion Pixel Szakrális női elvonulások – Nalini-dev

Kapcsolat

padma@jogastudio.hu

Kövess minket

a közösségi oldalakon is!

Szakrális női elvonulások

Minden negyedévben tartok Szakrális női elvonulást, ahol az évkör adott időszakának az energiáival, témájával, és minőségével foglalkozunk.

A nyári elvonulás 4 napos a többi 3 napos szokott lenni, ezeknek a pontos dátumát külön eseményben, illetve itt a weboldalon a Elvonulások menüpont alatt szoktuk hírül adni. Részletes tájékoztató a jelentkezőknek!

A helyszín mindig a Naptanya Szellemi Központ, a saját elvonuló helyünk: 

https://www.facebook.com/Naptanya-Szellemi-K%C3%B6zpont-185745284859792

Téli-tavaszi elvonulás

 

Szenteld meg a női létedet egy testi-lelki utazással, hogy a női lelked tisztán és önfeledten ragyogjon.

Tél van, még bent vagyunk a barlangunkban, de már hívogat a márciusi napsütés, hogy kibújjunk onnan. Az összegzés, a belső lelki mélységek vége felé járunk, és lassan készen állunk a teremtésre és a bőség behívására, elültetni, elvetni a magokat. Földanya alszik még, de már érzi Nap atyánk ébresztgető sugarait, a lelkünk is ébredezik már, készen áll lassan az új dolgok teremtésére, kivirágoztatására, azok alapjait már leraktuk a belső barlangunkban töltött belső munkában. Az elvonuláson beszélgetünk az évkörhöz tatozó Boldogasszonyi minőségről, ünnepről….

Tervezett programok, többek között:

–  Tavaszhívogató szertartáson és Gyógyító Varázserdő szertartáson keresztül kapcsolódunk a Földanyával
–  Női gőzkunyhó szertartás, szakrális körtánc, szabad tánc, szakrális éneklés és beszélgetés, kezdő Naliní Női jóga órák.

–  Napi egy Naliní Női jóga óra az összegzés és a teremtés jegyében

–  Célok tabló készítés

– A programot az időjárás, a résztvevők jelenléte és érdeklődése határozza meg.
– Jógázunk, női szertartásokon mélyülünk, beszélgetünk, kirándulunk, sokat nevetünk
(Meglátjuk, hogy mi fér bele, és hogy mit enged az időjárás, a programváltoztatás jogát fenntartjuk.)

Részvételi díj: 48.000 Ft, amely magában foglalja a szállást, vegán és/vagy vegetáriánus bográcsos egytálétel ebédet (a reggeli és a vacsora önellátós), az eszközök használatát és a programok költségét. (Korai befizetési kedvezmény: egy összegben befizetve, -10% a tábor árából)
Jelentkezni lehet 50% előleg befizetésével. Az elvonulás minimum 10 fővel, maximum 25 fővel lesz megtartva. (Jelentkezési határidő utána az előleget, elvonulás díját már nem tudjuk visszafizetni.)

 

Őszi elvonulás:

 

Szenteld meg a női létedet egy testi-lelki utazással…érkezz meg a kapuhoz, segítek átlépni rajta… az ősz az átmenet, a kilégzés, az összegzés, a számvetés, a múlt, az elengedés ideje…a természet pihenni készül, a fák lehullatják gyümölcsüket, levelüket, és a világ készül arra, hogy visszahúzódjon…színezd újra az életed és gyógyulj az őszi erdővel…töltődj fel Földanya méhében…ünnepeljük együtt az ősz összegző erejét a Vörös sátor női szertartás térben…

A programot az időjárás, a résztvevők jelenléte és érdeklődése határozza meg.

Néhány az elvonulás tervezett programjából:

– Naliní női jóga gyakorlás az összegzés, kilégzés, átmenet, elengedés jegyében

– Kapcsolódás Földanyával az Öreg Tölgynél

– Levél mandala készítés az őszi levelekből az őszi erdőben

– Szakrális dalok, és táncok

(Meglátjuk, hogy mi fér bele, és hogy mit enged az időjárás, a programváltoztatás jogát!)

Részvételi díj: 48.000 Ft, amely magában foglalja a szállást, vegán és/vagy vegetáriánus bográcsos egytálétel ebédet (a reggeli és a vacsora önellátós), az eszközök használatát és a programok költségét. (Korai befizetési kedvezmény egy összegben befizetve, -10% az elvonulás árából)
Jelentkezni lehet 50% előleg befizetésével. A tábor minimum 10 fővel, maximum 25 fővel lesz megtartva. (Jelentkezési határidő után az előleget már nem tudjuk visszafizetni.)

 

Nyári elvonulás:

 

 Szenteld meg a női létedet egy testi-lelki utazással, hogy a női lelked tisztán és önfeledten ragyogjon, kapcsolódj a természettel…fókuszban a női teremtő erő, a bőség felébresztése lesz, megtaláljuk kapcsolódásunkat a természettel, a természetből merítünk erőt…beszélgetünk az évkörhöz tatozó Boldogasszonyi minőségről, ünnepről, a női teremtő erőről, a bőségről…a beszélgetések kötetlenek, a női kör alakítja…

Tervezett programok:

– Víz szertartáson (lemegyünk a Dunához) és Gyógyító Varázserdő szertartáson keresztül kapcsolódunk a 4 elemmel, a természettel, Földanyával…

– Bőség mandalát készítünk

– Gyógyító női gőzkunyhó szertartáson születünk újjá 

– Ami még várható: szakrális énekek, beszélgetés tábortűznél

– Kezdő Naliní Női jóga gyakorlással is kapcsolódunk az elvonulás témájához

– A természettel való kapcsolódásban összehangolódunk a természeti erőkkel, a belső erőnkkel, és belső segítőinkkel, stb.

– Jógázunk, beszélgetünk, kirándulunk, sokat nevetünk 

 

A programot az időjárás, a résztvevők jelenléte és érdeklődése határozza meg.

 

Részvételi díj: 64.000 Ft, amely magában foglalja a szállást, vegán és/vagy vegetáriánus bográcsos egytálétel ebédet (a reggeli és a vacsora önellátós), az eszközök használatát, szertartások anyag költségét, és a programok költségét. (Korai befizetési kedvezmény összegben befizetve, -10% a tábor árából)

Jelentkezni lehet 50% előleg befizetésével. A tábor minimum 10 fővel, maximum 25 fővel lesz megtartva. (Jelentkezési határidő utána, az előleget már nem tudjuk visszafizetni.)

 

Az elvonulásokat tartja: 

Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jóga és Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Jóga oktató képzések vezetője, Okleveles Jóga és meditáció oktató (E-RYT 500; RPYT), Yin jóga oktató, Integrál csoportvezető, jelenleg a Magyar Agrár-és Élettudományi egyetem Gyógy és fűszernövények termesztő és feldolgozó szakirányú képzés hallgatója.

Szeretnél jelentkezni?

Kovács Gyöngyi Naliní

Itt megtalász minket!

Nalini női jóga

Naptanya szellemi központ